Aveti intrebari? Va rugam sa ne contactati :
031 432 70 28 | 29 | 30
office@synaptic-systems.ro
synaptic-systems.ro > PARTENERI

Parteneriatele sunt cele care avantajeaza atat pe dumneavoastra cat si pe noi sa construim o afacere profitabila, care sa satisfaca cat mai bine cerintele clientilor si care sa ofere perspectiva extinderii pachetelor de servicii pe care echipa noastra impreuna cu partenerii sai este capabila sa le ofere.

Scopul programului nostru de parteneriat este atat generarea de venituri cat si de imagine si oportunitati de afaceri noi pentru ambele parti. Daca sunteti sau nu un profesionist in domeniul IT suntem siguri ca o eventuala colaborare ne intereseaza. Dorim ca orice sugestie sau solutie propusa de dumneavoastra sa ne fie adusa la cunostinta prin intermediul cailor oferite de site-ul nostru.

Echipa noastra este pregatita sa investeasca in parteneriate care sa conduca la creearea de oportunitati, la micsorarea cost-urilor, la obtinerea de solutii revolutionare cat si la extinderea afacerilor pentru partenerii nostri si pentru noi.

Parteneriatele duc la crearea de avantaje reciproce intre colaboratori, iar aceasta are ca rezultat o mai ampla dezvoltare a oportunitatilor de afaceri si la scurtarea perioadelor necesare pentru crearea si dezvoltarea unor noi pachete de servicii pentru clienti, precum si a duratei necesare cunoasterii noilor oferte da catre eventualii parteneri de afaceri. Alt avantaj il constituie faptul ca stransa colaborare cu parteneri de-a lungul intregii perioade de relizare a unui proiect comun asigura o mai mare satisfactie clientilor.

Ne dorim stabilirea unor relatii de afaceri puternice cu firme din diferite domenii, pentru a intari si extinde oferta de solutii. Acestea sunt relatiile care formeaza rampa de lansare pentru aliantele de pe piata care multumesc clientii, aceasta este invitatia pe care echipa noastra o lanseaza.

Acest site web folosește cookie-uri și vă solicită datele personale pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare.